Semester

Kommentera
Vi går nu in i vår tredje och sista semesterveckan för sommaren 2018. Vi har en härlig semester som präglas av vänner, bad och att göra det absolut minsta möjliga som krävs. Igår hade vi en "hemmadag", ni vet en sådan där dag som man bara är hemma och kommer ikapp med de sakerna som inte annars prioriteras på sommaren. Städning, tvätta och hemmafix till exempel. Maria och jag fick snart avbryta våra planer för att ta skydd i den svala källaren. Det gick bara inte! Jag hade ont i magen och var lika blöt av svett som om jag sprungit marathon iklädd min mockajacka och Maria mådde illa och var minst lika svettig hon. Oklart är det om varför jag har ont i magen eller vad Marias illamående beror på (är det värmen eller har illamåendet kommit tillbaka för att stanna?), men klart är att gårdagen ägnades istället åt serietittande och kvällsdopp.
 
Vi har även hunnit gått ner på tvåsiffrigt i antalet dagar till beräknad födsel av Pionen. 98 dagar är det idag kvar och det är värt att fira! Nu tror vi på dig Pionen och vi både känner hur du sparkar och rumlar runt därinne, vi längtar och förbereder oss så gott vi kan för dig.
 
När du, Pionen, är äldre kan vi berätta för dig om sommaren 2018. Den där sommaren som Frankrike vann fotbolls-VM, Sverige stod i lågor, din pappa bytte jobb och det var så varmt att man längtade efter regn och svalare temperaturer.
 
/Johan