Vi blir tokiga!

4 kommentarer
Vi förstår att ni är en del som tänker, funderar och undrar över oss. Det har gått några dagar sedan vi bloggade senast. Så, vad har hänt undrar ni?
 
Ingenting är svaret på den frågan. Allt är sig likt & stickan visar fortfarande två sträck. Vi är alltså fortfarande gravida!
 
Men vi blir båda tokiga av det här och önskar vi kunde spola fram tiden. Ungefär 8-9 månader. Maria har gått och blivit sjuk med bland annat hög feber. Sedan är det den där förbannade ovissheten som gör oss tokiga.
 
Ibland blöder Maria ingenting, ibland litegrann och ibland mycket. Ibland tar vi ut ett misslyckande i förväg inför ett toalettbesök, tätt följt av en större blödning, för att mötas av ingenting. Upp och ner och fram och tillbaka.
 
Maria har många "symptom" som styrker graviditeten och det blir jag glad av. Hon får väldigt lite sympatier för sitt illamående eller några extra finnar.
 
Svaret på frågan om varför vi inte bloggat kan egentligen besvaras med att vi inte orkat. Vi är trötta mentalt och fysiskt och ber till gudarna att vi får komma på ultraljud på onsdag nästa vecka.
 
Snälla "Liten"! Ge inte upp, håll dig kvar och sluta skräm oss. Tack!
 
/Johan
 
1 Anonym:

skriven

Håller tummarna för er, ni är starka

2 Anonym:

skriven

Tycker ni ska boka ett vaginalt ultraljud, där kan man tidigt se om det finns ett litet foster i säcken. Hoppas ni fortfarande är gravida

3 Anonym:

skriven

☝🏻

4 Anonym:

skriven

☝🏻