Vi är redo!

Kommentera

Tiden springer fort och jag tror att verkligheten smyger sig på oss även om vi inte riktigt tänker på det. På vår  Instagram lade Maria ut en bild idag på ett paket Provera häromdagen , en bild som är kvittot på att vi nu är i "Fas 1". Det går fort och Maria ställde även frågan om vi verkligen är redo för det här nu.


Jag tror att vi är det! Det här, hela det här nya försöket har kommit smygande och jag tror bara inte att vi har hunnit förbereda oss. Det har dock märkts att det har varit på gång, lite irritation från oss båda bland annat. 


Ett annat sätt som det märks är när vi pratar om aktiviteter vi vill göra under kommande veckor. Ni vet som att träffa vänner, gå på konserteter och  sånt där som är en självklarhet för många. Nu märker vi det genom att Maria påminner mig att det inte är säkert det går eftersom vi eventuellt är i Uppsala där och då. 


Då gäller det att fylla på energi fram till dess och ladda oss fulla när tillfälle ges. Igår, söndag, hade vi en underbart härlig dag med aktiviteter inomhus och utomhus, inget märkvärdigt i sig. Småsaker som vi båda kände gav oss energipåfyllnad! En väldigt skön dag som  boostar oss framöver.

 

Vi är redo, nu kör vi!

Johan