Stoppa tiden?

En kommentar
"Herregud vad tiden går", det skulle kunna vara ett mer lämpligt namn på vår blogg just nu. Jag känner ibland att jag inte hänger med längre. Nyss var det sommar och man sprang runt i shorts 7 dagar i veckan, spelade spel halva natten eller spontant åkte och kvällsbadade.

Nu har snart hela augusti dragit förbi som en sommarflirt och allt det man såg fram emot med månaden har nu genomförts. Jag har bytt jobb, vi har varit med om två härliga bröllop, ett härligt dop och i måndags var det den första föräldraträffen för Maria och mig. Just det, igår skrev vi även kontrakt på en lägenhet, så till hösten blir det flytt för hela familjen!

Jag känner att jag inte riktigt hänger med eller räcker till ibland. Maria jobbar 50% nu, när jag kommer hem har det redan hänt massor inför flytten. Packning, sopor borta och så vidare. 

I måndags var det som sagt den första föräldraträffen. Vilka är där? Vad kommer de säga? Kan man connecta med någon?

Min upplevelse var att det var roligt, informativt och med ett par kända ansikten känns det spännande framöver. Nu är det fan på riktigt! Wow! Vecka 31 (för Pionen) bjöd på två härliga höjdpunkter, föräldraträff och lägenhetsköp!

Pausa. Njut.

/Johan 


 
1 Anonym:

skriven

Bor ni i hus nu?

Svar: Radhus.
Maria Wallin