Grattis till oss!

Kommentera

Facebook har en funktion som påminner oss om vad vi har gjort tidigare i våra liv.  "Den här dagen" heter den och visar vad man delat, vilka statusuppdateringar man har haft och liknande just den här dagen genom åren på  Facebook. På gott och ont. Vissa saker vill man inte påminnas om och andra blir man glad över att få hjälp att komma ihåg.


För några veckor sedan dök vårt allra första blogginlägg upp i flödet. 1 år har gått sedan starten av bloggen . 1 helt år! 365 dagar!


Det har hänt mycket sedan dess. 

• Vi har blivit veckans blogg och många har tipsat om oss i sina bloggar. Otroligt kul tycker vi!

 

• Vi har blivit intervjuade av Södermanlands Nyheter och fått en helsida om vår resa och längtan. Fantastiskt att få uppmärkasammas i lokaltidningen och framförallt att få lyfta ett ämne som det behöver pratas mer om.

 

• Det har fullkomligt haglat in kommentarer, gillamarkeringar, hjärtan och liknande på både bloggen och  Facebook där vi delar våra inlägg. Det har varit svårt att ta in, men det har samtidigt gett oss ett kvitto på att bloggen behövs. Ett kvitto på att vi behövs.

 

• Vi blir igenkända på stan  och personer, som man annars inte skulle interagerat med, kommer fram och visar sin tacksamhet och önskar oss lycka till.

 

• Vi har genomgått flera IVF-behandlingar och slitits återigen mellan hopp och förtvivlan.

 

• Vi har gift oss och åkt på bröllopsresa. Något som gav oss rejält med energi och kärlek. Kärlek till varandra och till alla våra fantastiska vänner som alltid finns där.

 

• Vi har blivit gravida. Det har vi faktiskt, även om det inte gick vägen kan ingen ta ifrån oss det.

 

Mycket har hänt. 365 dagar är mycket och jag hoppas att nästa år kan få mötas av andra påminnelser. 2018 får gärna vara året då vi blir gravida och lyckas, det är fan på tiden tycker jag.


 Jag förtjänar det, Maria förtjänar det – vi förtjänar att få vår enda önskan besannas.

2018, kom igen!


/Johan