2016

5 kommentarer

Vårt 2016 kunde ha varit bättre. Vi har under större delen av året varit under behandling. Vi har levt i hopp och förtvivlan. 


Jag vill ändå påstå att 2016 är ett år fyllt med kärlek. Vi har varit på 3 otroligt fina bröllop. Det har fötts fantastiska barn. Fast det största är all kärlek vi har fått av er! 

Vi har länge känt oss ensamma, missförstådda och utanför. Det gör vi inte längre. Vi var inte ute efter likes, kommentarer, sms och samtal. Vi ville inte längre ljuga. Vi ville hjälpa och bli hjälpta. Vi ville skapa debatt. Att vi fick det andra är en stor bonus. För utan era likes, kommentarer, sms, samtal och kärlek skulle vi blogga i tystnad. Tack till er som har pratat med oss. Som på stan, på jobbet med mera frågat oss hur vi mår. Som uppmuntrat oss att fortsätta, talat om att vi gör något bra.

Så 2017... vi tänker inte tänka att nu är året. Det har vi gjort så många gånger men blivit besvikna. Vi ska gifta oss och det är det vi längtar efter, jag tror inte att vi kan misslyckas där. Sen får vi se... orkar vi ett försök till så satsar vi på det. Vill vi fortsätta vår paus så gör vi det. 

Tack 2016 för kärleken! 
/Maria 

 
1 Familjen Walldén:

skriven

Bröllopet kommer bli magiskt för ni är magiska❤️💍 Vi är så glada att vi är en del av ert liv och er livsresa både med och utan behandlingar. Vi är så glada och tacksamma att ni fångat vår dotters hjärta och har en enorm plats i det och ni förgyller vårt liv med er kärlek och vänskap! TACK!!! ❤️❤️❤️

Svar: ❤️❤️❤️
Maria Wallin

2 Anonym:

skriven

Massor med kramar till er båda och ett Gott Nytt År!
Kram
Carina Kelly

3 Anonym:

skriven

Ni är värda all kärlek. Eftersom Johan är kompis med Johan Z så är han nog bra, men vi vet att du är en av de bästa! Gott nytt år! Gabriel o Johannes m föräldrar

Svar: Tack fina ni! Gott nytt år!
Maria Wallin

4 Anonym:

skriven

Ett stort TACK till er! 🌸
Era ord har hjälpt mig så oerhört mycket i min egna bearbetning.
Jag önskar er ett kärleksfullt 2017 ❤

5 Anonym:

skriven

Och det största av allt är kärleken 😘💖💖💖